Rezultatul ultimului recensământ la Bradu! Anunțul primarului Stroe!

0

Rezultatul ultimului recensământ la Bradu! Anunțul primarului Stroe!

Dan Stroe, primarul comunei Bradu a făcut pubic rezultatul ultimului recensământ al populației, efectuat în anul 2022, precizând că localitatea Bradu se situează pe locul 44 în clasamentul comunelor după numărul de locuitori. De asemenea, edilul a precizat că această creștere a numărului de locuitori ai localității reprezintă rezultatul unei activități constante focusată pe dezvoltarea continuă a comunității.

CITEȘTE ȘI: ȘOFERII CARE TREC PE GALBEN LA SEMAFOR SANCȚIONAȚI ASPRU! CUM POȚI SCĂPA DE AMENDĂ?

„Dragi brădeni, mă bucur să vă fac cunoscute rezultatele ultimului recensământ al populației, efectuat în anul 2022:

➡️Dintre cele 2.861 comune din România, Comuna Bradu se situează pe locul 44 în clasamentul comunelor după numărul de locuitori.

➡️Conform recensământului realizat la nivel național în 2022, populația comunei Bradu este de 10.032 de locuitori.

➡️Față de recensământul din 2011, populația comunei Bradu a crescut cu 2.902 locuitori, ceea ce reprezintă o creștere de 40.70% a numărului de locuitori.

➡️Conform recensământului, populația comunei Bradu este compusă din 4.946 persoane de sex masculin, reprezintând 49.30% din totalul populației și 5.086 persoane de sex feminin, ce reprezintă 50.70% din totalul locuitorilor.

Creșterea numărului de locuitori ai localității noastre, reprezintă rezultatul unei activități constante focusată pe dezvoltarea continuă a comunității. Faptul că tot mai multe persoane aleg comuna Bradu spre a le deveni “acasă”, este o dovadă în plus că această administrație reușește să contureze o localitate cu adevărat europeană.

Aceste rezultate ne bucură, dar în același timp ne obligă să menținem alert pasul dezvoltării și să ducem la îndeplinire toate proiectele planificate! Vă mulțumesc!, este mesajul transmis de primarul Dan Stroe.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata