ziarobiectiv.ro

Rică centrează, „Donadonni“ marchează!

În urmă cu două săptămâni, antrenorul Mihăiţă Ianovschi a început reconstrucţia unei noi echipe la CS Mioveni. După un cantonament la Sinaia, acum a început seria meciurilor de verificare. Miercuri seara, galben verzii au jucat o partidă de verificare la Buftea, adversari fiindu-le cei de la CS Ştefăneştii de Bucureşti, echipă care activează în Liga a III-a. Noua echipă a Mioveniului s-a impus cu scorul de 1 – 0 prin golul marcat de fundaşul central Mihai Olteanu în minutul 49. „Donadonni“, aşa cum îi spun colegii şi prietenii, a înscris unicul gol al partidei cu o lovitură de cap în urma unei lovituri de colţ executată de Rică Neaga. În echipa aliniată de antrenorul Mihăiţă Ianovschi s-au regăsit şase jucători care au evoluat campionatul trecut la CS Mioveni în Liga I: fundaşii centrali Mihai Olteanu şi Miulescu, mijlocaşii Rică Neaga, Andrei Mărgăritescu şi Valentin Coşereanu, precum şi mijlocaşul ofensiv Cosmin Năstăsie.
Mihăiţă Ianovschi: „Suntem în creştere“
„Sunt mulţumit de felul în care se prezintă echipa la ora actuală; la antrenamente se munceşte bine, iar la meciurile de pregătire echipa este în creştere, atât din punct de vedere fizic cât şi al relaţiilor de joc. Pentru că avem mulţi jucători noi, relaţiile de joc au fost în mare suferinţă, dar suntem pe drumul cel bun şi le vom consolida. Important este că la ora actuală echipa este în creştere, şi acest lucru se va vedea în următorul meci de pregătire, cel cu bulgarii de la Ruse, meci care se va juca duminică“, spunea antrenorul Ianovschi.
Duminică, meci internaţional: CS Mioveni – F.C. Ariston Ruse
Duminică, 29 iulie, pe stadionul de la Mioveni se va juca o partidă internaţională între CS Mioveni şi bulgarii de la F.C.Ariston Ruse. Partida va începe de la ora 18. F.C. Ariston Ruse este fosta Locomotiv Ruse şi va ataca promovarea campionatul viitor în Liga a II-a a Bulgariei. Acest meci internaţional a fost organizat antrenorul Mihăiţă Ianovschi şi un impresar cu care acesta colaborează pe linie de juniori.
Săptămâna viitoare, încă două meciuri
După meciul cu bulgarii de la Ruse, CS Mioveni susţine încă două partide de pregătire săptămâna viitoare. Astfel, marţi, 31 iulie, galben-verzii vor juca contra celor de la SCM Argeş Piteşti, nou promovată în Liga a III-a, iar miercuri, 1 august, cu Chindia Târgovişte, colegă de serie în Liga a II-a.
Echipa lui Ianovschi
CS Mioveni a început meciul cu următorul 11: Dănălache – Cotigă, Miulescu, Olteanu, Ionuţ Stancu – Neaga, Mărgăritescu, Boboc, Coşereanu – Năstăsie, Răduţă. Au mai jucat în repriza a doua: Panait, Biceanu, Mazilu, Gălan, Popescu, Dumitrache, Oprea, Delcea şi Simion. Nou venit la echipă de la ALRO Slatina, fundaşul Pasăre n-a fost folosit deoarece nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.