Richițeanu pleacă de la conducerea Termo Calor! Cine îi ia locul?

0

SC Termo Calor 2000 SA va avea o nouă conducere începând cu 1 mai, actualul director Iulian Richițeanu, urmând să iasă la pensie. Săptămâna trecută, Consiliul de Administrație al societății de termoficare s-a întrunit în ședință și a votat pentru numirea ca director interimar a lui George Bărîcă, cel care ar urma să preia funcția odată cu retragerea la pensie a fostului director.

În cărți pentru aceeași poziție ar mai fi fost și Ion Istrate, președinte al Consiliului de Administrație al Termo Calor, însă decizia finală a fost ca o persoană din afara instituției să vină în locul lui Richițeanu. Potrivit informațiilor publice, George Bărîcă a deținut până de curând funcția de șef F.O.L. în cadrul S.C. Distrigaz Sud Rețele.

CITEȘTE ȘI: CUMPLIT! AMBULANȚĂ ÎN MISIUNE – IMPACT VIOLENT CU UN CAP DE POD! TREI PERSOANE RĂNITE!

Iulian Richițeanu a fost pentru prima dată numit director general al SC Termoficare 2000 SA în anul 2002, iar o dată cu intrarea acesteia în faliment a fost numit administrator special în anul 2009, funcție pe care și-a menținut-o până la închiderea societății în 2013. De asemenea, acesta a rămas în funcția de director general al SC Termo Calor 2000 SA, actualul furnizor de agent termic din Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata