Rogert Glință a dus steagul Piteștiului la Tokyo! Ce mesaj a transmis campionul mondial!

0

Piteșteanul Robert Glință, primul înotător din România care a reușit să câștige aur la Campionatele Europene și primul sportiv calificat la JO Tokyo 2020, a dus cu mândrie steagul Piteștiului, la Tokyo, acolo unde încep Jocurile Olimpice. El a postat și prima fotografie din fața bazinului în care va concura.

Piteșteanul a început antrenamentele, iar în perioada următoare va lua startul la cea de-a doua sa Olimpiadă. Din postura de campion la Europenele de Natație, Robert Glință a fost primul sportiv român care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Înainte de debut, înotătorul a afirmat că s-a antrenat ”numai şi numai cu gândul la medalia de aur”.

Înotătorul Robert Glință – desemnat purtător de drapel pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Înotătorul Robert Glință și canotoarea Mădălina Bereș (campioană mondială cu barca de 8+1 a României, dar și medaliată olimpică cu bronz la Rio în 2016) au fost desemnați purtători de drapel pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Robert Glință a cucerit medalia de aur în proba de 100 metri spate, la Campionatele Europene de nataţie de la Budapesta, o premieră pentru înotul masculin românesc.

”Pentru cuvântul ținut, i-am mulțumit, i-am urat succes și, alături de întreg orașul Pitești, îi țin pumnii pentru a cuceri medalia de aur. Robert, te așteptăm acasă cu cea mai strălucitoare medalie! Credem în tine, în valoarea și în potențialul tău!”, este mesajul transmis de primarul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata