România – Ungaria. Meci crucial pentru calificare

Tricolorii trebuie să învingă Ungaria pentru a spera la un loc la barajul de calificare la CM 2014.

Maghiarii ocupă poziţia secundă în Grupa D, din preliminariile pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, având cu un punct mai mult decât tricolorii pregătiţi de Victor Piţurcă. În partida de la Budapesta, România a obţinut, cu greu, o remiză, scor 2-2.

Meciul din această seară, de la ora 21.00, de pe Naţional Arena, se va disputa cu casa închisă, iar o victorie ar însemna un pas uriaş pentru tricolori către Cupa Mondială. România nu s-a mai calificat la un turneu final al competiţiei supreme din 1998.

La casele de pariuri, România este favorită, cu o cotă de 1.85, în timp ce o victorie a maghiarilor este considerată destul de improbabilă (4.75).

Principalul dubiu al lui Victor Piţurcă este legat de linia ofensivă. Ciprian Marica va fi, aproape sigur, titular, iar Gigel Bucur ar putea fi introdus în partea secundă, ca un element surpriză.

“Ne aşteaptă o partidă dificilă, cu un adversar care a crescut foarte mult în ultimul timp. Meciul este unul decisiv pentru baraj. Avem tot lotul valid. Încă nu m-am decis asupra primului 11. Mai am semne de întrebare”, spunea ieri Piţurcă.

Turcia, cealaltă rivală a României în cursa pentru Brazilia, întâlneşte în acestă, pe teren propriu, modesta selecţionată din Andorra.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.