Românii care primesc bani în plus la pensie! Anunțul Casei de Pensii!

0

Românii care primesc bani în plus la pensie! Anunțul Casei de Pensii!

Vești bune pentru o categorie de români! Pensionarii care încasează mai puțin de 1.125 de lei lunar primesc bani în plus de la stat. Cuantumul indemnizațiile este diferit, în funcție de domeniul în care beneficiarii au lucrat sau de județul din care provin.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! SOȚIA ȘI NEPOȚII UNUI CUNOSCUT AFACERIST, LEGAȚI DE MÂINI ȘI DE PICIOARE, ÎN PROPRIA CASĂ! JAF CA-N FILME!

Conform Casei Naționale de Pensii Publice, numărul total al beneficiarilor acestei indemnizații a fost de 1.142.011 persoane. Valoarea medie a acestei indemnizații a fost de 429 de lei. CNPP precizează că persoanele din sistemul public de pensii care au un venit cumulat din pensii și indemnizații mai mic de 1.125 de lei primesc acești bani.

Condițiile necesare pentru a beneficia de aceasta indemnizație:

  • calitate de pensionar al sistemului public
  • domiciliu în România
  • venituri mai mici de 1.125 de lei

Persoanele care primesc venituri atât din sistemul public, cât și din sisteme neafiliate acestuia, alături de drepturile stabilite și acordate de sistemul public de pensii prin legislația specifică, vor avea în vedere totalul acestor surse de venit la stabilirea eligibilității pentru indemnizația socială pentru pensionari. Casele teritoriale de pensii calculează automat indemnizația socială pentru pensionari.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata