S-a ales cu dosar penal după ce a sărit din maşina aflată în mers. De ce a făcut acest gest?

0

Un șofer a uimit polițiștii când a sărit din mașină, prin portiera din dreapta, aceasta fiind în mers. Când a fost prins, omul nu a recunoscut că el ar fi condus mașina până acolo. De ce a făcut acest gest?

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEAT CRIȚĂ, ȘI-A CONDUS PRIETENUL SPRE MOARTE! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN ARGEȘ!

Ca să scape de consecințele legale un bărbat a sărit pur și simplu din mașină la întâlnirea cu polițiștii. Acesta nu avea permis de conducere, dar s-a urcat la volan, conștient fiind că poate să se aleagă cu dosar penal.

Explicațiile lui nu l-au convins pe judecător, care, nu doar că i-a întocmit dosar penal, ci i-a aplicat și pedeapsa cu închisoarea.

La data când a avut loc termenul final de judecată, judecătorii de la Dej au aplicat inculpatului o pedeapsă de 2 ani de închisoare. Omul avea și antecedente penale. El fusese eliberat condiționat, după ce executase parțial o pedeapsă de 10 ani și 6 luni. Magistrații au mai dispus acum emiterea unui nou mandat de executare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata