S-a decis! Amenzi drastice sau chiar închisoare pentru românii care schimbă kilometrajului la mașină!

0

S-a decis! Amenzi drastice sau chiar închisoare pentru românii care schimbă kilometrajului la mașină! Schimbarea kilometrajului la mașină este una dintre tacticile folosite de românii care vor să-și vândă mai repede mașina. Însă, cei care fac acest lucru vor fi nevoiți să răspundă penal potrivit legii 142/2023 care prevede o serie de sancțiuni pentru șoferii care nu respectă aceste reguli.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT. CONDUCEREA FC ARGEȘ A CERUT RETRAGEREA LICENȚEI PENTRU DINAMO! AMENINȚĂRI CU TRIBUNALUL DE ARBITRAJ DE LA LAUSANNE!

În următoarele patru luni, ministrul transporturilor şi infrastructurii va emite un ordin pentru punerea în aplicare a prezentei legi. Concret, șoferii care recurg la astfel de metode, fie vor fi sancționți sau fie vor fi condamnați la  închisoare. Pedeapsa este cuprinsă între o lună și un de închisoare.

„Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obține pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust și dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata