S-A DECIS! INVESTIȚII DE 860 MII EURO ÎN ȘCOLILE DIN PITEȘTI! DOUĂ COLEGII DE RENUME, O ȘCOALĂ ȘI DOUĂ GRĂDINIȚE PRINTRE BENEFICIARI!

0

Două Colegii de renume din Pitești, o școală gimnazială și două grădinițe vor beneficia de sume semnificative de bani alocate din bugetul primăriei pentru lucrări de conformare ISU, au decis consilierii locali în ședința de această lună. Este vorba în principal despre obținerea autorizației de securitate la incendiu, necesar în desfășurarea activității și al creșterii gradului de siguranță pentru elevi șți cadre didactice.

Concret, este vorba despre Colegiul Național „Ion.C.Brătianu” care va primi suma de 1.160.224 lei, Colegiul Național „Alexandru Odobescu”-290.316 lei, Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”-488.000 lei, Grădinița cu program prelungit „Floare de Colț”-1.508.234 lei și , Grădinița cu program prelungit „Castelul Magic”-858.429 lei.

Proiectul s- aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Pitești care a avut loc miercuri, 24 august, și a fost aprobat în unanimitate.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata