S-a decis soarta lui Prepeliță! Ședință în miez de noapte!

0

Nicio minune nu pare să îl mai salveze pe Andrei Prepeliță de la demitere după o ședință fulger la care au participat mai multe persoane din conducerea FC Argeș. Trei etape și un singur punct, iar un început de campionat în care FC Argeș a fost umilită cu 4-0 de U Craiova, se pare că sunt motivele pentru care Prepe riscă să iasă pe ușa din dos de la clubul din Trivale.

Potrivit unor surse, tehnicianul împreună cu președintele grupării din Trivale, Jean Vlădoiu, sponsorul principal Viorel Tudose, Daniel Stanciu, director executiv, și Mihai Foamete, președintele Consiliului de Administrație s-au întâlnit după lăsarea serii de marți și au discutat despre rezilierea contractului lui Andrei Prepeliță. Nu se știe exact ce reacții au avut fiecare, cert este că Prepe trebuie să câștige următoarele meciuri.

CITEȘTE ȘI: IȘFAN „TRAS DE URECHI” DE PREPELIȚĂ! „ESTE UN SEMN DE ÎNTREBARE!”

Acest lucru, cel puțin în momentul de față, pare o misiune imposibilă pentru Prepeliță. FC Argeș va disputa următoarele etape cu CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova, unele dintre cele mai valoroase echipe care evoluează în primul eșichier fotbalistic și în urma prestațiilor din ultima perioadă ar fi chiar o adevărată surpriză ca alb-violeții să iasă învingători.

De la stânga la dreapta: sponsorul Viorel Tudose, președintele Jean Vlădoiu și tehnicianul Andrei Prepeliță

Mai mult, în ultimele săptămâni, suporterii cer, atât în timpul meciurilor, cât și pe rețelele de socializare demisia sau demiterea lui Andrei Prepeliță și susțin că este susținut, deși nu aduce rezultate pozitive pentru echipa lui Dobrin. Mai mult, pe lângă Prepeliță, și o serie de jucători au intrat în colimatoriul galeriilor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata