S-a lăudat că are bani și a rămas fără! Cum a fost posibil?

Un bărbat s-a lăudat că are bani la un magazin din Câmpulung și la câpteva ore a rămas fără niciun leu! După ce a băut mai mult decât trebuie, bărbatul s-a dat mare când a mers să ia o bere și a fost „luat la ochi” de un câmpulungean. Acesta a așteptat ca „bogatul” să plece, iar în apropiere de autogară l-a lăsat fără portofel.

Păgubitul a alertat autoritățile, iar la scurt timp hoțul a fost depistat de oamenii legii. Acesta a fost dus la audieri, iar după administrarea probatoriului bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 29 iunie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au identificat și reținut un bărbat de 38 de ani, din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 24 iunie 2022, în jurul orei 18:30, după ce persoana vătămată ar fi achitat la un magazin cumpărăturile fără a ascunde că avea asupra sa o sumă mare de bani, bărbatul de 38 de ani ar fi mers în urma persoanei în cauză și ar fi sustras din geanta de umăr, portofelul, conținând acte, carduri bancare, precum și suma de aproape 3.000 de lei, după care a fugit.

În ziua de 29 iunie, după adminstrarea probatoriului, bărbatul de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.