S-a reluat aventura în Liga I

Pentru mai mulţi jucători care au fost la CS Mioveni şi F.C. Argeş, care acum evoluează la alte echipe, a început campionatul. Este vorba de portarii Dănuţ Coman, Ionuţ Boşneag, de jucătorii de câmp Ionuţ Voicu, Wallace, Ayza, Claudiu Ionescu, Iulian Vladu, Gabi Enache şi Vali Năstase.
Şase cu ghinion pentru Ionuţ Boşneag
Despre portarul Ionuţ Boşneag de la Universitatea Cluj, se poate spune că a jucat la Loto 6/49, unde potul cel mare a sărit de 15 milioane de euro. Se spune că la Loto „numai şase-s norocoase“, dar pentru „Moşul“ Ionuţ Boşneag cele şase au fost cu ghinion. Pentru că şase a luat în meciul Pandurii Tg. Jiu – Universitatea Cluj (6 – 2).
Dani Coman, fluierat şi înjurat de „ăia“ care se îneacă la mal…
Dani Coman a revenit în Giuleşti, acolo unde a jucat mai bine de cinci ani, şi a evoluat împotriva Rapidului. A fost în final 2 – 2 între Rapid şi F.C. Vaslui, iar Dănuţ Coman a fost ţinta predilectă şi permanentă a galeriei celor care se îneacă la mal… Presiunea permanentă pusă pe fostul portar al Argeşului nu i-a împiedicat pe protagoniştii partidei să fie mulţumiţi la final cu remiza care aduce câte un punct fiecărei combatante.
Ionuţ Voicu a fost titular, iar Wallace n-a jucat
În acelaşi meci, Rapid – F.C. Vaslui, fundaşul care în campionatul trecut a primit jucând pentru CS Mioveni patru cartonaşe roşii şi vreo 15 galbene, Ionuţ Voicu, a fost titular dar antrenorul Neluţu Sabău l-a schimbat în repriza a doua. Fundaşul brazilian Wallace da Silva, care în campionatul trecut a jucat la F.C. Argeş, a fost doar rezervă.
Claudiu Ionescu a debutat cu gol la CSMS Iaşi
Atacantul Claudiu Ionescu a debutat cu noroc pentru el la CSMS Iaşi, dar cu ghinion pentru echipa lui Ionuţ Popa. Cu noroc pentru el, deoarece a marcat golul egalării în minutul 59, dar CSMS Iaşi a pierdut în faţa Oţelului Galaţi cu 1 – 2, echipa lui Dorinel Munteanu înscriind golul victoriei după minutul 80. De asemenea, Iulian Vladu a fost titular în echipa lui Popică, unde a jucat mijlocaş de bandă stânga, şi nu fundaş, aşa cum o făcea la CS Mioveni.
Enache l-a bătut pe Ayza!
La meciul Gloria Bistriţa – ASTRA Ploieşti, 1 – 2, au fost faţă în faţă Roberto Ayza şi Gabi Enache. Dacă Enache a fost titular, schimbat în minutul 64, Ayza a fost introdus în teren în minutul 39. Gabi Enache putea să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, dar a ratat o mare ocazie în mi­nutul 59. Fundaşul Vali Năstase a fost doar rezervă la Gloria Bistriţa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.