S-au crezut la raliu pe DN73! O femeie și doi bărbați au rămas fără permis!

0

DN73, drumul care face legătura între Pitești și Câmpulung, este confundat adesea de șoferii vitezomani cu o pistă de raliu, motiv pentru care, aproape zilnic, cel puțin un conducător auto rămâne pieton pentru trei luni. La fel s-a întâmplat și în cursul zilei de ieri, când o șoferiță și doi șoferi au apăsat mult prea tare pedala de accelerație și au fost înregistrați cu o viteză de peste 120 km/h. Cei trei au fost opriți de angeții rutieri și au fost „felicitați” fiecare cu o amendă de 1.305 lei și au rămas pietoni pentru următoarele 90 de zile.

„În ziua de 24 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 36 de ani, din Cetățeni, care a condus un autoturism pe DN73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 km/h.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 41 de ani, din Câmpulung, care a condus un autoturism pe DN73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 46 de ani, din Piteștii, care a condus un autoturism pe DN73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 133 km/h” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata