S.O.S! Gogu Davidescu a reintrat în politică!

0

S.O.S! Gogu Davidescu a reintrat în politică!

Gheorghe Davidescu, fost prefect de Argeș și director al Direcției Silvice, va conduce la nivel județean partidul S.O.S România fondat de megacunoscuta senatoare, Diana Șoșoacă care a intrat în Parlament pe listele AUR. Potrivit surselor noastre, Davidescu a avut mai multe încercări de a se înscrie în partidul Alianța pentru Unirea Românilor, condus de George Simion.

CITEȘTE ȘI: „DUMNEZEU SĂ TE IERTE, DARIA! IARTĂ-NE!” STRIGĂT DE DURERE DUPĂ MOARTEA CUTREMURĂTOARE A UNEI ADOLESCENTE DE 17 ANI!

După mai multe încercări eșuate, Gheorghe Davidescu s-a reorientat către S.O.S și a primit sarcina de a închega o organizație pentru acest partid în județ.

Deși nu mai este la prima tinerețe, Davidescu și-a asumat răspunderea de a o reprezenta cât mai bine pe Diana Șoșoacă la nivel de județ. Mai mult decât atât, dacă discuțiile din spatele scenei politice se vor materializa, este foarte posibil ca partidul S.O.S să se lipească de AUR la alegerile locale și parlamentare care vor urma.

Reamintim faptul că, Gheorghe Davidescu a fost subprefect, prefect de Argeș, director al Direcției Silvice Argeș iar după pensionare, a practicat meseria de mediator.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata