„Să vindeci sufletele nevinovate acolo sus în cer!” Lacrimi şi durere fără margini la înmormântarea Andreei, studenta la Medicină, ucisă de iubit

0

Săptămâna trecută am prezentat un caz  uluitor, care a zguduit o țară întreagă. O tânără studentă la Medicină avea să își găsească sfârșitul într-un mod demn de filmele horror. Andreea Morega a plecat dintre noi mult prea repede, la doar 21 de ani. Astăzi, din păcate, părinții fetei, împreună cu locuitorii satului Padeș, din județul Gorj, au trăit momente de profundă tristețe și durere, în timp ce și-au luat rămas bun.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!

Vă reamintim că Andreea era studentă la Medicină, iar viața i-a fost curmată prematur și tragic. Ceremonia de înmormântare a adus împreună sute de persoane, venite să-și exprime compasiunea și să împărtășească durerea familiei îndurerate. La înmormântare a fost prezent și un echipaj medical alături de o ambulanță, pentru a interveni ori de câte ori a fost nevoie. Mama studentei a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a leșinat, înainte ca cortegiul funerar cu trupul neînsuflețit al fiicei sale să plece spre locul de veci. Femeia este devastată de durere. Reamintim că rudele femeii au anunțat că aceasta este hrănită cu lingurita de către cei apropiați, încă de zilele trecute.

Gest emoționant, făcut de colegi

Colegii de la Facultatea de Medicină din Timișoara sunt în stare de șoc. Au avut doar cuvinte de laudă la adresa tinerei și sperau să o vadă în viitor, vindecând oamenii, așa cum și-ar fi dorit. Îndurerați,  aceștia au recurs la un gest emoționant în memoria fetei ucise de Mirel Dragomir. În urmă cu doar 3 zile, în data de 25 martie, într-un gest emoționant, colegii de facultate și profesorii Andreei de la Timișoara, precum și foștii săi colegi de la Colegiul Tehnologic Constantin Brâncoveanu din Baia de Aramă, au organizat un omagiu în memoria sa, creând un altar de lumânări și flori în fața Facultății de Medicină și a liceului unde tânăra a studiat. Mesajele și tributurile aduse evidențiază impactul profund și pozitiv pe care l-a avut asupra celor din jurul său.

Andreea, înmormântată în rochie de mireasă

Tânăra, descrisă de toți cei care au cunoscut-o ca fiind plină de viață, cu aspirații mari și o dedicare neclintită față de studiile ei, a fost condusă pe ultimul drum într-o rochie de mireasă, simbol al purității și visurilor neîmplinite. Trupul său neînsuflețit, așezat într-un sicriu alb, a fost înconjurat de un ocean de flori și lumânări, oferite de cei care au venit să își exprime respectul și dragostea.

Părinții tinerei, devastați de durere

Declarațiile tatălui Andreei reflectă incredulitatea și durerea profundă provocată de pierderea neașteptată a fiicei sale. Aflat în căutarea unor răspunsuri, el împărtășește ultimele momente de comunicare cu Andreea, înainte de tragedia care a smuls-o brutal din mijlocul celor dragi. În tot acest timp ancheta continuă pentru a aduce la lumină circumstanțele din spatele acestei tragedii. Paralel cu aceasta, părinții autorului crimei își vizitează fiul în arest, unde acesta și-a exprimat regretul, dar urmează să fie evaluat de specialiști pentru a determina dacă a avut discernământ în momentul faptei. Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, alături de întreaga comunitate academică, deplânge pierderea unei studente remarcabile și transmite condoleanțe familiei și prietenilor Andreei. Mesajele lor, încărcate de emoție și respect, subliniază pierderea imensă a unui suflet nevinovat, a cărui absență lasă un gol imposibil de umplut.

În aceste momente de suferință, comunitatea s-a unit în rugăciune și gânduri bune, sperând că Andreea va găsi pacea și lumina într-un loc mai bun, unde va putea vindeca sufletele nevinovate, așa cum și-a dorit întotdeauna. Drum lin spre stele, Andreea!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata