Sabin Ciurea, atras din nou de mirajul deşertului. Află cu ce echipă din Arabia Saudită a semnat fostul portar al lui FC Argeş

După un an în care a antrenat pe FC Olt, în Liga a II-a, Sabin Ciurea a luat din nou calea deşertului, fiind cooptat în staff-ul tehnic al formaţiei Al Wehda, grupare care a retrogradat în a doua ligă din Arabia Saudită, în sezonul trecut. Vorbim de clubul celui mai important oraş din lumea islamică, Mecca. Aici doar musulmanii pot intra, motiv pentru care în viza de Arabia Saudită e menţionată şi religia solicitantului. De altfel, Ilie Balaci, care a lucrat mulţi ani în Arabia Saudită, povestea că atunci când echipele sale aveau meciuri în Mecca, autocarul se oprea la intrarea în oraş, el şi ceilalţi străini care nu erau musulmani se dădeau jos, erau preluaţi de o altă maşină care ocolea oraşul, ducându-i la stadionul care e plasat undeva în afara Mecca.
Antrenamente după ora 10 seara
Sabin Ciurea este la a treia experienţă în desert şi se va ocupa de pregătirea portarilor, urmând să facă echipă pe banca tehnică cu un alt român, Florin Cioroianu, care a fost “uns” de șeici ca principal la Al- Wehda. “ Pentru mine nu este nimic nou. M-am obişnuit cu lumea arabă. Spre exemplu în această perioadă facem antrenamente după ora 10 seara, pentru că este ramadanul.”, spune Sabin Ciurea, care a semnat cu noua echipă un contract valabil un an. Campionatul în Arabia Saudită se reia luna viitoare, iar obiectivul formaţiei Al- Wehda este revenirea în prima ligă, după cum precizează Sabin Ciurea.

Sabin Ciurea: „Sper să rămânem doar în noul sezon în liga a doua, fiindcă Al-Wehda e un club mare, cu tradiţie în Arabia Saudită şi trebuie să revină în prima ligă.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.