Salarii mai mari cu 25% pentru mii de bugetari! Află despre cine este vorba!

0

Salarii mai mari cu 25% pentru mii de bugetari! Află despre cine este vorba! Dacă pentru profesori nu au fost găsite încă soluții în ceea ce privește majorarea salariilor, există totuși mai multe categorii de bugetari care se numără printer norocoșii care vor primi cu 15-25% mai mult la salariu.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! O ASISTENTĂ MEDICALĂ S-A SINUCIS! NU A MAI PUTUT ÎNDURA GREUTĂȚILE VIEȚII!

Concret, este vorba despre angajaţii Agenţiei Naţională de Integritate și cei ai Camerei Deputaților. Salariile acestora vor crește cu 25% pentru că vor beneficia de un spor pentru solicitare neuropsihică, după ce proiectul a trecut de Camera Deputaţilor.

De asemenea, în Parlament au fost depuse mai multe proiecte de lege care sunt în dezbatere acum şi care propun majorări pentru mii de bugetari.  Acest lucru înseamnă că, de exemplu, salariile angajaților de la APIA, de la Facultatea de Silvicultură sau de la Agenția pentru Investiții Rurale ar putea să crească cu procente de 10% sau 15%. Acești angajați primesc deja și un spor pentru condiții vătămătoare de 15%, iar majorările discutate în Parlament nu se opresc aici. Potrivit unui amendament depus la un proiect de lege, toți bugetarii ar urma să primească acest spor pentru condiții vătămătoare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata