Salarii mai mari pentru directorii de școli! Află de când!

0

Salarii mai mari pentru directorii de școli! Află de când!

Directorii de școli și grădinițe ar putea primi salarii mai mari începând cu luna decembrie după ce această majorare salarială a fost avizată recent în ședința comisiei de învățământ. Concret, este vorba despre un amendament depus de UDMR și PNL și vine în contextul în care 2500 directori de școli și grădinițe i-au cerut salarii mai mari premierului Ciolacu, printr-o scrisoare deschisă, pe 29 august, nemulțumiți că au salarii mai mici ca ale profesorilor fără funcție.

CITEȘTE ȘI: TAXELE ȘI MAJORĂRILE CARE INTRĂ ÎN VIGOARE DE LA 1 NOIEMBRIE!  LISTA NOILOR MĂSURI FISCALE!

Inițial, președinta comisiei, deputata PSD Gliga Dumitrița a propus amânarea discuției pe acest amendament pe motiv că “Ministerul de Finanțe nu îl susține și că Ministerul Educației trebuie să prezinte fișa fiscală pentru susținerea acestui amendament”.

 „Mă gândesc că fără o acoperire financiară nu ar fi spus premierul că va da bani. Directorii de școli ar putea primi majorările salariale promise din decembrie, dacă în următoarele 2 săptămâni se dă votul în plen.”, a anunțat vicepreședintele comisiei.

Proiectul urmează să fie avizat și în comisia de muncă și apoi să ajungă în plen.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata