Salubritate 2000 SA: În atentia abonatilor casnici de pe strazile Antim Ivireanu, Episcop Grigorie Leu si Petre Ispirescu!

0

Începând cu luna iunie, colectarea deșeurilor reziduale de pe străzile Antim Ivireanu, Episcop Grigorie Leu și Petre Ispirescu se va efectua în fiecare zi de joi a săptămânii, următoarea zi de colectare fiind joi, 1 iunie.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SCHIMBĂRI ÎN TRAFICUL DE LA PODUL VIILOR! CE MODIFICĂRI VOR FI ADUSE?

Deșeurile reziduale sunt deșeurile nevalorificabile colectate separat, inclusiv cele rezultate în urma proceselor de tratare, altele decât deșeurile reciclabile. Exemple de deșeuri reziduale: resturi de carne şi peşte, gătite sau proaspete; resturi de produse lactate (lapte, smântână, brânză, iaurt, unt, frişcă); ouă întregi; excremente ale animalelor de companie; scutece/tampoane; cenuşă de la sobe (dacă se ard şi cărbuni); conţinutul sacului de la aspirator; mucuri de ţigări; veselă din porţelan etc.

Dacă, în timpul procesului de ridicare a pubelelor, se găsesc depozitate, în interiorul acestora, alte categorii de deșeuri în afară de fracția pentru care se face colectarea, acestea rămân neridicate de către echipajele de salubritate.

Colectarea separată a deșeurilor este obligație legală pentru toți cetățenii!

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului, prin: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata