Salvamont Argeș a refăcut marcajele de pe traseul turistic Valea Rea-Vârful Galbena

O echipă de cinci salvatori montani din cadrul S.P.J SALVAMONT ARGEȘ a efectuat, miercuri, refacerea traseului turistic marcat cu cruce albastră, Valea Rea-Vârful Galbena. Au fost montate plăcuțe indicatoare, au fost amplasați stâlpi indicatori astfel încât turiștii să se poată orienta mai ușor și să nu mai fie probleme cu „pierderea” traseului. La coborârea de pe Vf.Galbena, la aproximativ trei minute de mers este amplasat un stâlp indicator cu trei săgeți ce indică coborârea spre Valea Rea pe la Lacul Galbena.

Din 50 în 50m sunt stâlpi de marcaj plus semne de marcaj aplicate pe pietre/stânci până la intrarea în jnepeni. Aici sunt doi stâlpi de marcaj care vă ghidează spre poteca ce trebuie urmată. În căldarea urmatoare, până a intra în pădure este montată pe un băduț în dreapta potecii, o plăcuță cu semn de marcaj ” cruce albastră „, iar prin pădure sunt amplasate mai multe astfel de plăcuțe până la ieșirea din pădure la Stâna lui Burnei.

„Vă dorim să petreceți clipe frumoase în munții Argeșului și nu uitați: Salvatorii montani sunt prietenii dumneavoastră pe cărările de munte!”, precizează echipa Salvamont Argeș.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.