Salvamontiștii argeșeni – premiu important! Sănduloiu: „Ne responsabilizează și mai mult!”

0

Întreaga activitate a echipei de salvatori montani argeșeni este apreciată și recunoscută la nivel național, astfel că Serviciului Public Județean Salvamont Argeș i-a fost acordată „Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, emblemă oferită de ministrul de interne Lucian Bode și de către secretarul de stat Raed Arafat, șeful DSU.

La evenimentul organizat astăzi la Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Public Județean Salvamont Argeș a fost reprezentat de directorul Ion Sănduloiu și de șef serviciu Cristian Toma.

Astfel, Serviciului Public Județean Salvamont Argeș i-a fost oferită “Emblema de Onoare” pentru “serviciile deosebite aduse sistemului de urgență din România”.

Serviciul Public Județean Salvamont Argeș este, în totalitate, finanțat de Consiliul Județean Argeș.

“Mulțumesc Ministerului de Interne și Departamentului pentru Situații de Urgență pentru medalia, încrederea și aprecierea acordate Serviciului Salvamont Argeș! Felicit salvamontiștii argeșeni și îi asigur că vom fi în continuare alături de ei și îi vom sprijini în tot ceea ce au nevoie” – Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

„Echipa Salvamont Argeș este formată din profesioniști recunoscuți la nivel național. Activitatea noastră este depusă în slujba cetățenilor, iar împreună cu restul structurilor implicate în gestionarea situațiilor de urgență reușim să salvăm vieți omenești. Emblema de Onoare este o recunoaștere a activității noastre” – Cristian Toma, șef Serviciul Salvamont Argeș.

În plus, directorului Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, i-a fost oferită “Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, pentru “activitatea desfășurată în domeniul medicinei de urgență”.

“Emblema de Onoare mi-a fost oferită pentru implementarea activității de salvare canină în Salvamont România. Distincția acordată pentru câinii de avalanșă mi-a fost acordată în luna mai 2022, dar atunci nu am putut să mă prezint pentru că eram pe munte, în misiune. În ceea ce privește Serviciul Județean Salvamont Argeș, distincția oferită ne onorează și ne responsabilizează și mai mult” – Ion Sănduloiu, director Salvamont Argeș.

Tot astăzi, alături de Serviciul Salvamont Argeș, au mai primit aceeași distincție și serviciile Salvamont Sibiu, Prahova, Gorj, Harghita și Neamț, alături de piloți de elicopter, pompieri, profesioniști din domeniul medicinei de urgență.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata