Salvamontistul Cristian Toma, mesaj dur după salvarea tinerilor în maiou: „Dragi părinți, aveți grijă de copii! Sunt tineri, teribiliști, dar este foarte trist să aflați de la noi că, Doamne ferește, nu mai sunt în viață!”

0

Unul dintre tinerii care s-au pierdut seara trecută pe un traseu montan din Argeș și-a scris pe picior CNP-ul, numele și numărul de la mașină după ce s-a gândit că își va găsi sfârșitul după o aventură ratată. Cristian Toma, șef serviciu administrativ-financiar-RU Salvamont Argeș, a tras un semnal de alarmă pentru cei care se aventurează pe munte fără echipament și fără cea mai mică pregătire și a povestit într-o postare pe Facebook cum un grup de tineri au plecat pe un traseu pe care nu îl cunoșteau, iar la un moment dat unul dintre ei nu a mai putut continua drumeția și  a fost abandonat de prietenii săi.

 „Oameni buni! Vă rog, nu vă mai puneți viețile în pericol! Aseară, după cum știți, am intervenit să recuperăm un grup de tineri cu vârste cuprinse între 20 și 29 ani, necunoscători ai zonei montane unde mergeau pentru prima oară. La un moment dat, unul dintre ei nu a mai putut continua. A alertat echipele Salvamont Argeș care s-au pus imediat în mișcare pentru a-l salva. În timpul cât a stat singur pe munte, părăsit de colegii de grup, s-a gândit numai la faptul că va muri și nu va mai fi găsit, îl mănâncă animalele sălbatice, etc. Și-a scris cu marker pe picior CNP-ul, numele și numărul de la mașină în speranța că dacă cineva îl va găsi să știe „cine a fost”. Dragi părinți, aveți grijă de copii! Sunt tineri, teribiliști, dar este foarte trist să aflați de la noi că, Doamne ferește, nu mai sunt în viață!” a postat Cristian Toma.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata