Salvaţi viaţa unui înger! Ana vrea să crească mare

„«S-o ajutăm pe Ana să lupte! Are leucemie». E un clişeu, îl citiţi peste tot. De pe 10 noiembrie e clişeul nostru. Ana noastră are leucemie. Are doar şase luni şi a fost aruncată într-o luptă grea, pe care vă rog să ne ajutaţi s-o câştigăm împreună. Căutaţi în cămara sufletului vostru după un gând bun. Poate şi un zâmbet. Împachetaţi-le într-o rugăciune şi trimiteţi-le către noi. Adresa: spitalul Fundeni, etajul 6, camera lui Bugs Bunny, patul de la geam. Ana le aşteaptă.”
Irina şi Georgian Drugă
 
A venit pe lume cu câteva minute înainte de Ziua Copilului. A primit numele Ana. O mică minune, un dar nepreţuit primit de la Dumnezeu de doi părinţi tineri, frumoşi, care se iubesc nespus de mult. A început să crească, să zâmbească, să gângurească şi nimic nu părea să umbrească fericirea familiei Drugă. Până în ziua de 10 noiembrie. Atunci, medicii de la Fundeni au dat părinţilor o veste cumplită: Ana suferă de leucemie acută limfoblastică L1.
Să-i dăruim Anei speranţa!
Pentru micuţa care nu are decât jumătate de anişor a început lupta pentru viaţă, pentru părinţii ei – o cursă contracronometru. Directorul clinicii San Matteo din Pavia, o somitate în materie, un adevărat înger păzitor al micuţilor suferinzi, a studiat cazul Anei şi, aşa cum a salvat sute de copii diagnosticaţi cu leucemie, ar putea face şi pentru Ana minuni. Acum, viaţa Anei se măsoară în gesturi de solidaritate, pentru că fetiţa cu ochi mari şi zâmbet de înger are nevoie de un tratament costisitor, care depăşeşte puterile financiare ale părinţilor săi. Părinţii Anei au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru ca prinţesa lor să cunoască bucuria de a trăi, să meargă, să vorbească, să se joace ca toţi copiii. Pentru acoperirea costurilor tratamentului, la BRD a fost deschis un cont pe numele tatălui micuţei, unde toţi oamenii cu suflet mare pot contribui, donaţiile putând fi efectuate de la orice agenţie bancară, a oricărei bănci. E luna Naşterii Domnului, luna miracolelor, a bucuriei de a dărui. Să-i dăruim Anei speranţa!

Ana are doar şase luni şi vrea să crească mare! Noi toţi o putem ajuta!

RO62BRDE030SV51850940300  RON
RO07BRDE030SV51851070300  EUR 
RO96BRDE030SV51851230300  USD
RO30BRDE030SV51851580300  GBP

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.