Samsar de mașini – trimis în judecată! Prejudiciu imens!

0

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! PREOT GĂSIT FĂRĂ SUFLARE ÎNTR-O BALTĂ DE PESCUIT! DOLIU IMENS ÎN BOR!

Din cercetări, s-a stabilit că, în perioada 01 martie 2019 – 10 iulie 2020, un bărbat de 35 de ani, din Topoloveni, având calitatea de arministrator al unei societăți comerciale, ar fi omis să înregistreze în contabilitatea societății operațiunile comerciale derulate cu parteneri de pe teritoriul național, constând în 37 de livrări de autoturisme second hand. De asemenea, c3el în cauză ar fi omis să înregistreze și operațiunile comerciale de prestări servicii transport rutier de mărfuri derulate cu două societăți comerciale în cursul anului 2019.

Prejudiciul cauzat ca urmare a neînregistrării în evidența contabilă a operațiunilor comerciale și a nedeclarării, având consecința sustragerii de la plata obligațiilor fiscale aferente către bugetul de stat, a fost stabilit la suma totală de 1.474.767 de lei, din care 1.273.663,64 de lei reprezentând taxă pe valoare adăugată, iar 201.104,16 lei reprezentând impozit pe venit.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata