Samsung Galaxy S5. Toate detaliile vehiculate despre noul smartphone

Samsung Galaxy S5 s-ar putea lansa pe 24 februarie, la târgul internațional de gadgeturi mobile de la Barcelona. Coreenii au lansat pe Twitter faptul că pregătesc „Unpacked 5” și e aproape sigur faptul că acest anunț se referă la prezentarea Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 în cinci variante

În urmă cu aproximativ două săptămâni, analistul Ming-Chi Kuo, din cadrul KGI Securities, ar fi reușit să intre în posesia unui document al Samsung, ce se referă la viitorul telefon Samsung Galaxy S5.

Una dintre cele mai interesante informații ar fi aceea că Galaxy S5 ar apărea în două versiuni: Prime și Standard. Deocamdată nu e clar cum se vor diferenția cele două. De asemenea, se pare că pe lângă cele două versiuni vor mai apărea Samsung Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Active și Galaxy S5 Zoom.

Samsung Galaxy S5, cameră de 16 megapixeli

Se mai zvonește că Samsung Galaxy S5 ar putea avea o cameră cu un senzor de 16 de megapixeli. De asemenea, potrivit unor informații aflate pe surse, noul Samsung Galaxy S5 va avea o baterie impresionantă, cu o capacitate de 2.900 mAh.

De asemenea, Samsung Galaxy S5 ar putea dispune și de o tehnologie de încărcare rapidă.Procesorul ar putea fi un Qualcomm Snapdragon 800, iar memoria RAM de 3GB.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.