Şapera a semnat pe doi ani cu BCM U Piteşti. Lotul formaţiei piteştene se va reuni pe 5 august

Remaniere amplă la BCM U Piteşti. Practic, putem vorbi despre o echipă total nouă pentru noul sezon competiţional din Liga Naţională masculină de baschet, în contextul în care maxim doi jucători vor mai rămâne în lotul de anul trecut. „ Şi Neguţ este cu semnul întrebării. Suntem în discuţii cu 15-16 jucători noi, din campionate puternice, cărora le-am trimis contractele să le studieze. Vorbim aici despre jucători lituanieni, croaţi, estonieni, dar şi americani. Lotul pentru  noul sezon va fi de maxim 16 sportivi”, precizează George Ziguli, care în noua organigramă va ocupa funcţia de director tehnic.
Ziguli jr, secund, Căprărescu -delegat
Altfel, şi staff-ul tehnic a fost modificat, după plecarea lui Tudor Costescu la Timişoara. Conducerea de la BCM U Piteşti a ajuns la un acord  cu Hristu Şapera, care va ocupa postul de antrenor principal al echipei, pe o perioadă de doi ani. Totodată, „secund” va fi Alexandru Ziguli, în timp ce Sorin Căprărescu a fost desemnat delegatul echipei.
Cantonament în Poiana Braşov
În ceea ce priveşte programul echipei, reunirea lotului va avea loc pe 6 august, urmând ca în perioada 10-18 august să se deruleze pregătirea montană în staţiunea Poiana Braşov. Imediat după cantomament, lotul piteştean va susţine primele jocuri amicale, în cadrul unui turneu care va avea loc la Sibiu

BCM U Piteşti are obiectiv în noul sezon competiţional clasarea în primele opt locuri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.