Săptămână de excepție la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești! Artiști renumiți vor urca pe scenă!

0

Săptămână de excepție la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești care va găzdui două piese de teatru, un show de zile mari orchestrat de maestrul Marian Râlea și, nu în ultimul rând, festivalul de suflet al piteștenilor, Zavaidoc. Din 23 până pe 28 noiembrie piteștenii vor avea de unde alege pentru o seară de neuitat, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, dar și pentru cei nostalgici.

CITEȘTE ȘI: DE CE NU SE ANGAJEAZĂ MEDICI UPU LA SPITALUL JUDEȚEAN? CE SPUNE MANAGERUL MOLFEA!

Spectacole desfășurate în următoarea perioadă la Casa de Cultură a Sindicatelor:

23 noiembrie 2023, ora 18:00 – Abracadabra – Judecata poveștilor

Cunoscutul magician Marian Râlea vine la Pitești, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu un spectacol extraordinar pentru copii. Spectacolul cuprinde activități adresate celor mici. Este un eveniment interactiv, magia poveștilor fiind întregită de participarea copiilor, care devin eroi de poveste. Aceștia vor juca toate personajele principale pozitive sub îndrumarea directa a magicianului Marian Râlea, implicându-se activ in judecata acestora.

Poveștile amintite sunt: Capra cu trei iezi, Ursul păcălit de Vulpe, etc. Pe rând își vor face apariția o serie de personaje din poveștile cunoscute, personaje care au și ele ceva de spus legat de judecata care va avea loc. Cei mici alaturi de Magicianul Poveștilor vor dansa, vor canta si se vor juca intr-un spectacol special.

În această atmosferă își vor face apariția Eroii din Povesti, care vor oferi cadouri micutilor. Copiii se pot fotografia la finalul evenimentului cu Magicianul si personajele lor preferate.

24 noiembrie 2023, ora 19:00 – Horațiu Mălăele-,,Sunt un orb”

„Sunt un Orb” este un spectacol în care maestrul Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie. Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație.

Vino la Casa de Cultură a Sindicatelor, vezi și vei rămâne încântat!

25-26 noiembrie 2023, ora 18:00 – Zavaidoc

Sâmbătă, 25 noiembrie, și duminică, 26 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești va avea loc ediția a 16-a a Festivalului Național de Muzică Lăutărească Veche „Zavaidoc”.

Devenit o tradiție îndrăgită de piteșteni, festivalul ZAVAIDOC vizează descoperirea și promovarea de noi talente ale genului, precum și omagierea personalității lui Zavaidoc, pe numele său real Marin Teodorescu, născut la Pitești în urmă cu 127 de ani.

Pe lângă concursul de interpretare, festivalul oferă iubitorilor muzicii lăutărești recitaluri extraordinare, susținute de artiști consacrați ai genului: Ionel Tudorache, Ana Maria și Marian Mexicanu, Maria Buză și George Pătrașcu, Brăduța și Ninel Stângaciu, Mirela Năsturică și Constantin Gaciu, acompaniamentul fiind asigurat de Taraful „Marin Alexandru”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata