Săptămână de foc pentru CS Mioveni!

Mâine, de la ora 19, CS Mioveni va juca la Arad cu UTA, un meci cu o importanţă deosebită, mai ales pentru echipa pregătită de antrenorul Mihăiţă  Ianovschi. Despre această partidă care va fi televizată în direct de postul Digi Sport 1, au vorbit ieri intr-o conferinţă de presă, antrenorul Mihăiţă Ianovschi şi directorul sportiv al clubului CS Mioveni, Daniel Barbu.
Ianovschi a „citit“ jocul celor de la UTA
După ce a vizionat de două ori DVD-ul cu meciul Timişoara – UTA (1 – 1), din prima etapă a campionatului, tehnicianul galben-verzilor de la Mioveni şi-a făcut o imagine cât mai corectă în privinţa adversarilor de mâine. „UTA este o echipă de tradiţie, un adversar puternic la ora actuală, ce are ca obiectiv promovarea în Liga I. În partida de la Timişoara au dominat, jucând într-un sistem 3-4-3. Ne-am pregătit pentru a-i surprinde în acest sistem jucat de ei”, spunea antrenorul Ianovschi.
Frustrarea, ca armă ofensivă, atmosfera din echipă, ca atuu
„După meciul cu F.C. Bihor, scorul de 0 – 0 a adus în rândul jucătorilor frustrarea că, deşi au jucat bine şi au dominat 70 de minute, n-au câştigat cele trei puncte pe care le meritau. Acum, această frustrare poate fi pozitivă şi o putem folosi ca armă în obţinerea unui rezultat bun. Este un lucru foarte bun, îmbucurător, faptul că acum la echipă este o atmosferă foarte bună între jucători. Este un atuu al nostru care ne va ajuta. La Arad sperăm să realizăm un joc bun şi să aducem acasă cele trei puncte”, mai spunea antrenorul Mihăiţă Ianovschi.
Daniel Barbu: „O săptămână foarte importantă, cu trei meciuri grele“
Directorul sportiv al clubului CS Mioveni, Daniel Barbu, a mărturisit că „această săptămână este foarte importantă pentru noi. Avem de jucat trei meciuri ­grele, două în campionat şi unul în Cupa României, şi sper să ieşim cu şase puncte şi o calificare mai departe în Cupă. În primul meci, cel cu UTA, sperăm să nu mai avem aceeaşi hibă, ratările ca în campionatul trecut sau ca în prima etapă. Mai sperăm să aducem şi un ata­cant la echipă, chiar dacă perioada de transferuri s-a terminat”.
„Timişoara şi UTA au făcut un joc modest!“
Despre meciul din etapa a doua a campionatului din Liga a II-a, UTA – CS Mioveni, preşedintele Olteanu ne-a declarat ieri: „Am văzut partida de luni seara, Timişoara – UTA, pentru că vom juca împotriva acestor echipe în etapele imediat următoare. Meciul nu m-a impresionat; a fost unul mai degrabă modest, dar cu o dăruire şi implicare a fiecărui jucător, deosebite. Sperăm că nu vom pierde la Arad şi ne vom întoarce cu un rezultat bun. Evoluţia bună a echipei din prima etapă, chiar dacă nu au reuşit şi să inscrie, ne dă dreptul la a spera într-un rezultat favorabil”.
UTA – CS Mioveni se joacă vineri de la ora 19, nu 17, cum fusese anunţat
Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1
Partida UTA – CS Mioveni, care va deschide etapa a doua din seria secundă a Ligii a II-a, se va juca vineri de la ora 19 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Pentru acest meci, lotul celor de la Mioveni va pleca la Arad joi dimineaţă.
„Emil Dică? Mare caracter!“
Emil Dică este unul din cele mai importante transferuri pe care CS Mioveni le-a făcut în această vară. Deşi a fost dorit de alte echipe, una din ele este chiar UTA, adversara de mâine a galben-verzilor, Dică a ales să vină la noua echipă de la Mioveni. Din varii motive, n-a mai jucat din luna mai, iar la CS Mioveni a făcut doar trei antrenamente înaintea începerii campionatului. Şi în meciul din prima etapă cu F.C. Bihor a jucat bine în cele 65 de minute cât a fost pe teren. Despre Emil Dică, antrenorul Mihăiţă Ianovschi povesteşte: „Emil Dică a demonstrat că este un mare caracter. A venit după o accidentare, a făcut doar trei antrenamente, şi a cerut să joace asumându-şi un mare risc! Ca şi alţi jucători aflaţi în situaţia lui, Paul Codrea de la Rapid, de exem­plu, putea să spună că va intra la joc după ce se va pune la punct cu pregătirea. Dar el şi-a asumat toate riscurile şi a jucat 65 de minute. Mai rar astfel de caractere la jucători. În general, după ce semnează contractul şi le vin banii, cei aflaţi în situaţia lui, se feresc să intre la joc până nu sunt puşi la punct cu pregătirea”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.