Săptămână de lucru de 4 zile! Un cunoscut lanț de supermarketuri introduce acest program!

0

Săptămână de lucru de 4 zile! Un cunoscut lanț de supermarketuri introduce acest program!

Unul dintre cele mai mari lanțuri de supermaketuri a anunțat recent că va introduce săptămâna de patru zile lucrătoare pentru angajații săi. Acest lucru a fost testat încă din luna septembrie a anului trecut și a avut un feedback-ul bun, angajații dând mai mult randament, este mesajul transmis de reprezentanții companiei. Aceștia au precizat că au căutat modalități de a-și face programul de lucru mai flexibil și mai bun pentru angajați.

CITEȘTE ȘI: MII DE SEMNĂTURI PRO GREVĂ ÎN SĂNĂTATE! CE SPUNE DOINA FĂNICĂ?

Concret, este vorba despre lanțul de supermarketuri Asda din Marea Britanie. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat pentru The Sun: „Încă din septembrie 2023, am testat mai multe variante de program pentru managerii magazinelor noastre, incluzând săptămâna cu 4 zile lucrătoare. Programul mai flexibil a devenit obișnuit în acest domeniu în ultimii ani și suntem dornici să testăm și să învățăm diferite moduri de lucru pentru colegii noștri. Deși încă evaluăm rezultatele acestui studiu, feedback-ul colegilor participanți a fost foarte pozitiv.”, au transmis reprezentanții companiei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata