Săptămâna viitoare are loc campania de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești!

0
Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, în luna decembrie, a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești.
🔜Campania se derulează începând de joi, 14 decembrie, ora 12:00, până vineri, 15 decembrie, ora 13:00.
♻️Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:
➡️Găvana, bl. D12-B21 (Complex Albina);
➡️Trivale, Complex II, P.T. 608;
➡️Trivale, str. Frasinului, Bl. P4-86 (biserică);
➡️Expo Parc, bl. 8-9 (P.T.);
➡️Popa Șapcă, bl. D26 (Prima Market);
➡️Banat – bl. B17 (biserică).
✅Ce deșeuri se pot depozita în containerele puse la dispoziție: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.
❎Ce deșeuri NU se pot depozita în containerele puse la dispoziție, în cadrul acestei campanii: deșeuri provenite din construcții, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex: parbrize, anvelope) etc.
🆓Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636 535 până în data de 14 decembrie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 18-22 decembrie.
📞Pentru informații suplimentare, despre această campanie, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata