Şapte dintr-o lovitură!

CS Mioveni – Cimentul Fieni 7 – 0
Au marcat: Coşereanu (2), Răduţă (2), Biceanu (2) şi Mazilu.
Primul meci din „era Ianovschi“ a echipei CS Mioveni s-a jucat marţi de la ora 17, contra celor de la Cimentul Fieni, echipă dâmboviţeană din Liga a III-a. Noua echipă a Mioveniului s-a impus cu un categoric 7 – 0 prin golurile înscrise de Coşereanu, Răduţă, Biceanu, toţi câte două, şi Mazilu. S-au jucat două reprize a câte 50 de minute, antrenorul Mihăiţă Ianovschi folosind câte o echipă în fiecare din ele.
Echipa care a jucat în prima repriză
În primele 50 de minute CS Mioveni a jucat cu următorul 11: Popescu – Bogdan Stancu II, Olteanu, Boboc, Dumitrache – Neaga, Mărgăritescu, Delcea, Ionuţ Stancu – Năstăsie, Simion. Cu cinci jucători din echipa care a evoluat campionatul trecut în Liga I, cu cinci jucători veniţi de la Şcoala de Fotbal „Dani Coman“, şi cu nou venitul Ionuţ Stancu, CS Mioveni a dominat tactic şi teritorial, dar a lipsit doar golul, şi dâmboviţenii s-au bucurat că au rezistat primele 50 de minute.
Formaţia care a marcat şapte goluri în repriza a doua
În partea a doua, CS Miovenia jucat în alcătuirea: Raymond – Cotigă, Miulescu, Mocanu, Oprea – Mazilu, Panait, Gălan, Coşereanu – Biceanu şi Răduţă. Golurile au venit pe bandă rulantă, la şapte minute, golul. Valentin Coşereanu, Răduţă şi Biceanu au înscris câte două goluri, iar Mazilu un gol.
Un portar african în probe: Raymond
Portarul Raymond a apărat bine tot ce a avut de apărat, şi poate fi o soluţie pentru acest post la CS Mioveni. Raymond este un jucător tânăr venit de la Şcoala Africană de Fotbal a lui Jean Gavrilă. Tot de la Şcoala Africană de Fotbal a lui Jean Gavrilă a venit cu ani în urmă un alt portar, Dossey, care a murit într-un accident de maşină în urmă cu doi ani.
Preşedintele Olteanu a fost prezent la primul meci de pregătire
Prezent la acest meci, preşedintele Consiliului Director de la CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a fost mulţumit de felul în care a arătat noua echipă. „Am fost plăcut surprins de evoluţia majorităţii jucătorilor, a juniorilor veniţi de la Şcoala „Dani Coman“, dar şi a altor jucători: Miulescu, Răduţă, Cotigă şi alţii. Este adevărat că au fost şi minusuri în evoluţiile unor jucători care au reluat antrenamentele de puţin timp, dar au timp să se pună la punct cu pregătirea până la începutul campionatului, pe 18 august. Nu ştiu dacă senegalezul Raymond va fi oprit la echipă, deoarece suntem în tratative cu un alt portar mai bun şi cu experienţă pe care sperăm să-l aducem la echipă. Mai avem nevoie de cel puţin trei jucători cu experienţă, care să fie titulari, motiv pentru care în aceste zile suntem în discuţii cu mai mulţi jucători. Sperăm ca în cel mult o săptămână să definitivăm transferurile de care avem nevoie”„ spunea preşedintele Olteanu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.