Șapte școli și grădinițe din Pitești vor fi reabilitate! Află care!

0

Primarul Cristian Gentea a anunțat, în urmă cu puțin timp, că a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor de reparațiiîn șapte unități de învățământ din Pitești. Termenul de execuție al lucrărilor este de două luni iar valoarea investiției se ridică la 616 099,76 lei fără TVA.

CITEȘTE ȘI: LINII NOI DE TRANSPORT ÎN NORDUL PITEȘTIULUI! ANUNȚUL PRIMARULUI GENTEA!

De asemenea, alte 25 de grădinițe, școli și licee vor fi reabilitate în perioada următoare.

„Lucrările de reparații și modernizare în școli sunt permanente, pentru că ne dorim ca baza materială să fie întreținută perfect, astfel ca actul educațional să fie calitativ! Municipalitatea răspunde prompt solicitărilor directorilor de instituții școlare, monitorizează nevoile și intervine cu grija de a nu perturba procesul de învățământ.

Am semnat astăzi, 02 septembrie 2022, cu executantul – David General Global, contracte de reparații pentru 7 unități de învățământ, cu termen de execuție în 2 luni! Valoarea contractului este de 616 099,76 lei fără TVA.

Beneficiarii sunt: G.P.P. „Aripi deschise”,  Școala Gimnazială „Ion Pillat”, Școala Gimnazială „Traian”,  Școala Gimnazială „Matei Basarab”,   Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino”, Liceul cu Program Sportiv „Viitorul”, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”.

Tot astăzi, am semnat cu trei firme de proiectare – North Muntenia Architecture, Contrast Creativ și Mentor Building – și contractele de proiectare, în valoare totală de 87 500 lei fără TVA, pentru viitoare lucrări în alte 25 de unități de învățământ: grădinițe, școli și licee!”, anunță primarul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata