SC Argeş Muntenia, miza pe junioare de mare perspectivă

Nou înfiinţa echipă feminină de handbal SC Argeş Muntenia a jucat în etapa a treia a campionatului Diviziei A, pe teren propriu, la Sala Sporturilor Trivale cu CS Slatina. Oltencele, care în urmă cu doi ani au jucat în Liga Naţională, s-au impus la o diferenţă de trei goluri, 27 – 24, după o partidă echilibrată. În ciuda înfrângerii, handbalistele de la Argeş Muntenia au avut o prestaţie bună, mai ales în repriza a doua.
Sandu, Moraru, Dobrinoiu şi Păunescu au fost aproape să facă surpriza
De la echipa argeşeană s-au evidenţiat patru jucătoare tinere, Anca Moraru, Daria Dobroiu şi Larisa Păunescu, toate junioare, precum şi Alina Sandu, studentă la Universitatea din Piteşti. „Cele patru jucătoare foarte tinere care au avut o evoluţie bună în meciul cu CS Slatina, Alina Sandu, Anca Moraru, Daria Dobroiu şi Larisa Păunescu, sunt handbaliste de mare perspectivă. Practic această echipă a fost înfiinţată pentru ca ele să joace şi să progreseze în handbalul de performanţă”, spunea unul din oficialii echipei Argeş Muntenia.
Meciuri duminică şi luni
După etapa a doua, Nadina Dumitru şi-a dat demisia din funcţia de antrenoare a echipei Argeş Muntenia. „Aşa a considerat că este mai bine pentru ea”, spunea unul din oficialii echipei. În etapa a patra a campionatului feminin de handbal, divizia A, ambele echipe argeşene vor evolua la Piteşti. Astfel, CS Argeş Muntenia va juca duminică, 7 octombrie de la ora 11.00 în Sala Sporturilor „Trivale” cu CS Timişoara. Echipa din Banat, antrenată de fostul arbitru Sorin Voicu a jucat în etapa a doua la Piteşti cu SCM Universitatea şi a pierdut cu 28 – 31. SCM Universitatea Piteşti va juca luni, 8 octombrie de la ora 17.00 în Sala Universităţii din Gh. Doja, contra celor de la Naţional Rm. Vâlcea, Centrul de Excelenţă al handbalului feminin românesc.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.