Scandal amoros în penitenciar! O angajată-îndrăgostită de un criminal!

0

Scandal amoros în penitenciar! O angajată-îndrăgostită de un criminal!

O asistentă medicală, angajată la pușcărie și-a dat demisia după ce a avut o relație amoroasă cu un deținut condamnat la 13 ani de închisoare pentru omor. Idila a început chiar din momentul în care bărbatul, încarcerat în regim de maxima siguranță, a fost trimis să muncească la cabinetul medical.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! BĂRBAT OMORÂT ÎN BĂTAIE DE UN CĂLUGĂR! DETALII ȘOCANTE!

Din primele informații, se pare că bărbatul a început să aibă o relație amoroasă cu asistenta medicală chiar în cabinetul unde aceasta își desfășura activitatea. Nu pentru mult timp însă, deoarece conducerea penitenciarului a aflat și a chemat-o pe femeie la raport. Asistenta medicală a recunoscut totul și, pentru a evita scandalul public pe care l-ar fi putut declanșa o eventuală cercetare disciplinară, a fost de acord să demisioneze imediat, în liniște.

Bărbatul, încarcerat la Penitenciarul din Arad a fost transferat la Penitenciarul Craiova, însă idila se pare că nu s-a terminat. Asistenta, îndrăgostită până peste cap de deținut, l-a vizitat des chiar și la 400 kilometri distanță. Însă, se pare că ghinionul a fost de partea ei, nereușind să obțină întâlnire la camera intimă, în condițiile în care bărbatul ar fi deja căsătorit.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata