Scandal cu arme albe la Liceul Dacia!

Un tânăr de 15 ani a fost prins de jandarmi cu un cuțit de 21 cm la Liceul Tehnologic Dacia! La câteva zile după ce o tânără de 16 ani a fost prinsă cu mai multe arme albe la același liceu, oamenii legii au fost nevoiți să intervină din nou.

Jandarmii au fost anunțați de conducerea Liceului Dacia că în unitatea școlară au intrat mai multe persoane care făceau scandal. După ce au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat trei tineri care, la vederea oamenilor legii au încercat să fugă.

Aceștia au legitimat tinerii și i-au supus unui control corporal sumar, în urma căruia în rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un cuțit cu lungimea de aproximativ 21 de centimetri.

Pe numele tânărului în vârstă de 15 ani, care este elev al liceului, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Deținere de obiecte interzise”, cercetările fiind preluate de către polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție.

Tânără de 16 ani găsită cu un arsenal de arme albe

În urmă cu câteva zile, o elevă în vârstă de 16 ani a fost prinsă de jandarmi cu două cuțite și un pumnal pe care le avea ascunse sub haine, tot în curtea Liceului Dacia, unde minora a pătruns însoțită de alți doi tineri, deși nu era eleva acestei instituții. Cadrele didactice și elevii liceului au alertat organele de poliție, tinerii care au intrat fraudulos în incinta școlii fiind reținuți.

Nu se știe nici cum și nici în ce scop, trei tineri, dintre care doi minori, au pătruns fără a avea acest drept în curtea Liceului Dacia. Alertați de conducerea liceului, jandarmii au găsit la fața locului doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani. Cei trei au fost legitimați și au fost supuși controlului corporal sumar, iar asupra tinerei în vârstă de 16 ani au fost găsite două cuțite (21 cm și 25 cm lungime) și un pumnal tip box. Pe unul dintre cuţite s-a descoperit inscripţia “Amin”.

În urma celor două incidente, conducerea Jandarmeriei Argeș a dispus, ca patrulele aflate în serviciu să efectueze treceri mai dese și staționări pe o perioadă mai mare de timp, pentru a preîntâmpina apariția altor situații de acest tip.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.