Scandal în AUR Câmpulung! Anca Coșa – demisie după o ceartă cu liderii!

0

S-a luat la ceartă cu mai marii din AUR, a criticat deciziile luate de primărița Elena Lasconi, a făcut plângeri peste plângeri care au blocat reabilitarea Bulevardului Pardon din Câmpulung, dar nu a putut să facă un raport de activitate. Anca Coșa și-a dat demisia din funcția de președinte al AUR Câmpulung zilele trecute, după ce conducerea de la județ i-a cerut să spună ce a făcut pentru câmpulungeni și ce aport a adus din postura din care a fost aleasă de către colegii săi pentru partidul fondat de George Simion.
Nu numai că nu a putut să scrie trei rânduri de realizări ci, în momentul în care i s-a cerut acest lucru, Coșa a devenit recalcitrantă. Ierarhia în partid, cel puțin în concepția fostei arhitecte șefe a Câmpulungului, cum susțin sursele noastre, nu a existat. Astfel, cu rezultate slabe și un scor întocmit de conducerea AUR Argeș (în funcție de implicare, de prezență la eevenimente etc), Anca Coșa a avut un punctaj de doar 34. În schimb, membrii de la AUR Rătești au avut peste 100!
Vă reamintim că Anca Coșa a fost la un pas să fie demisă de conducerea centrală a AUR după un scandal pe care l-a avut în timpul unei întâlniri cu Claudiu Târziu, fostul copreședinte AUR.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata