Scandal în Jandarmerie! Șef acuzat că își sărută angajatele! Val de demisii!

0

Un scandal uriaș a izbucnit în Jandarmerie după ce un șef este acuzat de mai multe angajate că a încercat să le sărute de gură și de un comportament neadecvat. Una dintre angajate, speriată pentru că numeni nu o va crede, a decis să filmeze totul și să îl reclame pe șef.

Inspectorul şef este acuzat şi de alţi angajaţi că ar avea un comportament nepotrivit la muncă. Cinci angajaţi au demisionat în ultimele două luni de la Jandarmeria Maramureş. Patru femei doar în luna septembrie. Angajaţii reclamă un mediu de lucru ostil şi spun că inspectorul şef îi terorizează. Incidentul s-a petrecut la Jandarmeria Maramureş.

„Pe orice motiv fie el cât de minor punea presiune, stres continuu, încât oamenii nu mai puteau să lucreze, mergeau cu mare ură la serviciu. Da, avea un comportament de genul acesta cu trivialităţi, cu înjurături.”, a declarat un ofițer.

Val de demisii

„A venit spre mine, m-a înhăţat cu forţă de mijloc şi cu mâna de cap şi m-a tras spre dânsul cu toată forţa cu intenţia clară de a mă săruta. M-am speriat foarte tare şi pur şi simplu l-am lovit cu mâna ca un act instinctiv de a mă apăra, deci nu îmi venea să cred ce se întâmplă.

A început să mă înjure: mă doare fix în p*** de ce-o să faci, cu cine o să vorbeşti, cum o să vorbeşti, oricum va fi cuvântul tău împotriva cuvântului meu, eu în timpul ăla vorbeam peste el şi îi spuneam cum puteţi să mi faceţi aşa ceva, cum aţi îndrăznit să faceţi aşa ceva, el mă înjura.

În mintea mea eram: nu te va crede nimeni. Am sunat-o pe şefa mea întâi, şefa mea era în misiune la Bucureşti, m-am dus la medicul unităţii, după ce i-am raportat şefei mele care m-a crezut.”, a povestiti Raluca, una dintre victime.

Femeia şi-a dat seama că are nevoie de dovezi, motiv pentru care, la patru zile de la incident, s-a întors în biroul şefulu ei şi l-a înregistrat pe ascuns.

Discuţie victimă-agresor:

  • Vă rog să-mi daţi cuvântul că nu o să se mai repete niciodată! Vă rog!
  • Eu chiar sunt foarte scump în a săruta pe cineva.
  • Să mă trăsnească pe mine Dumnezeu dacă a fost altceva decât să parafrazez înţelegerea noastră şi faptul că discuţia rămâne aici.
  • Tu pierzi foarte mult, enorm de mult, pentru bătutul ăsta din gură
  • Întotdeauna am avut de pierdut.

„Poziţia mea personală în calitate de persoană vizată în această sesizare este categoric că sunt nevinovat.”, a precizat Petru Marcel Florişteanu, inspector şef.

Raluca a depus plângeri la Parchetul Militar, la Poliţie şi la Inspectoratul General al Jandarmeriei. „Imediat după primirea acestei sesizări inspectoratul general al jandarmeriei române a transmis solicitarea către instituţiile abilitate să soluţioneze astfel de situaţii.”, au declarat reprezentanții JandarmeriEI Române.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata