Scandal în mediul universitar! Studente agresate sexual de un profesor!

0

Scandal în mediul universitar! Studente agresate sexual de un profesor!

Este scandal în mediul universitar după ce două studente acuză un profesor că le-a agresat sexual și le-a picat intenționat la examen pentru a le chema la el, la pregătire. Tinerele acuză că erau chemate acasă la profesor, la ore târzii iar când au ajuns, cadrul didactic a încercat să le sărute și să le facă avansuri sexuale.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! UN BĂRBAT DE 40 ANI A MURIT ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE FĂCEA DUȘ!

Deși cazul se cunoaște de trei săptămâni, de când cele două studente au sesizat Comisia de Etică și Deontologie a facultății, încă nu s-a luat nicio decizie. „A început prima dată să mă atingă pe picior și apoi avansurile au continuat cu atingeri repetate pe fund. El continua, chiar dacă vedea că eu sunt speriată. S-a apropiat și voia să mă sărute. I-am spus că nu și mi-a spus: „Bine, atunci pa!”, a declarat una dintre studente.

Și nu este singurul caz, mai multe studente confirmând că au fost în această situația cu profesorul acuzat. Din primele informații, se pare că tinerele au promovat examenul cu o comisie special înființată în urma scandalului izbucnit în facultate. Incidentul șocant s-a petrecut la Facultatea de Construcții din cadrul Universități Transilvania Brașov.

După apariția cazului în media, Parchetul s-a autosesizat și a deschis dosar penal. „Universitatea condamnă ferm asemenea acțiuni care nu sunt în conformitate cu normele de etică și în urma cercetărilor pe care le va face comisia de etică, această decizie va fi pusă în practică.”, a spus Ioan Tuns, decan al Facultății de Construcții.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata