Scandal în plină stradă în centrul Piteștiului! Bărbat călcat în picioare!

Un bărbat a fost călcat în picioare în plină zi, chiar în centrul Piteștiului, de un tânăr de 28 de ani cu care ar fi avut o altercație. La scurt timp, acesta a fost identificat de polițiști și reținut pentru 24 de ore, ulterior primind control judiciar pentru 60 de zile. În ziua de 12 aprilie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 193 alin.1 și 371 din Codul Penal.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 05 februarie, un bărbat de 28 de ani, din Pitești, ar fi agresat un alt bărbat, lovindu-l cu genunchiul și cu pumnul, în timp ce se aflau într-un loc public din Pitești.

Reamintim faptul că, în ziua de 11 februarie, cel în cauză a fost identificat și condus la sediul poliției, prin punerea în aplicate a unui mandat de aducere.După administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 12 februarie a.c., față de cel în cauză a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.