Scandal în primăria Căteasca! Femeie agresată de primar! Află motivul!

0

Scandal de proporții în ședința de Consiliu Local din Căteasca, de astăzi când trebuia să se voteze bugetul. Din primele informații, se pare că sccandalul a izbucnit după mai multe nemulțumiri legate, în special de transportul din localitate.

CITEȘTE ȘI: PRIMĂRIȚA ELENA LASCONI – GAFĂ DE PROPORȚII! ION MÎNZÎNĂ: „ESTE GRAV DE TOT CE AM PRIMIT!”

Se pare că primarul Liviu Năstase și-a ieșit din fire și a parasite sala, nu înainte de a anunța și poliția. Ședința a fost suspendată, însă la ieșire se pare că o femeie a vrut să îl filmeze pe edil. Acela a fost momentul când primarul Năstase a lovit-o peste mână și peste telefon. Femeia a depus plângere penală la poliție.

„La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au fost solicitați, în mod direct, de către un bărbat de 67 de ani, din Căteasca, să intervină, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță și pentru preîntâmpinarea unor conflicte, ca urmare a unor discuții în contradictoriu, ce au avut loc în cadrul unei ședințe de Consiliu Local.

După suspendarea ședinței, în cadrul discuțiilor desfășurate ulterior, un bărbat, de 67 de ani, ar fi lovit peste mână o femeie, de 61 de ani. În cauză, a fost întocmit, din oficiu, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata