Scandal într-un cunoscut club din Pitești! A intervenit Poliția!

0

Un tânăr de 17 ani a pus pe jar autoritățile noaptea trecută după ce a fost implicat într-un conflict în timp ce petrecea într-un cunoscut club din zona centrală a Piteștiului. Din primele informații, se pare că acesta era împreună cu mai mulți prieteni la clubul Moon Lounge, iar în jurul orelor 3:00, ar fi intrat în conflict cu alți petrecăreți. După o serie de injurii și amenințări, unul dintre tineri din cea de-a doua gașcă l-ar fi lovit pe tânăr în umăr, iar prietena victimei a sunat imediat la 112.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A DAT ALARMA PE ȘANTIERUL LOTULUI PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! SE ÎNTÂMPLĂ ACUM!

La fața locului s-au deplasat două echipaje de Poliție, iar în urma primelor cercetări, s-a deschis un disar penal pentru loviri și alte violențe.

„În noaptea de 15 spre 16 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au fost solicitați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată în incinta unui club din Pitești. Din verificările efectuate a rezultat că un minor de 17 ani a fost agresat, acesta solicitând asistență medicală. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 193 din Codul Penal. Până la acest moment, persoana vătămată nu a formulat plângere prealabilă” potrivit IPJ Argeș.

De asemenea, verificările continuă, pentru a se stabili situația de fapt. Mai mult, se fac cercetări pentru a se constata dacă minorii au fost serviți cu băuturi alcoolice de către angajații clubului, iar dacă această situație se va dovedi adevărată, pub-ul riscă o amendă usturătoare sau chiar închiderea pe o perioadă de 30 zile.

„Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun. În acest context amintim că polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au acționat anterior la localurile din zona centrală, cu activitate specifică tip bar-club de noapte, aplicând trei sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991R, administratorilor societăților în cauză, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice prin muzică la volum ridicat” mai transmite IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata