Scandal monstru în cancelarie! Profesor bătut de soțul directoarei!

0

Scandal monstru în cancelaria unui liceu de arte, unde un profesor a fost agresat de soțul directoarei după ce ar fi refuzat să încheie mediilor elevilor. Din primele informații, se pare că directoarea i-ar fi cerut inițial datele de logare pentru a încheia chiar ea mediile, deși nu are acest drept, iar victima a refuzat invocând greva profesorilor din această perioadă.

CITEȘTE ȘI: „ĂSTA A NENOROCIT ECHIPA” CROITORU DESFIINȚAT DE UN FOST FOTBALIST DIN PERIOADA DE AUR A FC ARGEȘ!

Nu după mult timp, la școală ar fi venit soțul directoarei care a intrat direct în cancelarie și l-a agresat pe profesorul de educație fizică de față cu alți dascăli. Acesta l-ar fi lovit în cap și în spate cu pumnii. Toate aceste detalii se regăsesc într-o plângere pe care profesorul de sport ar fi înaintat-o Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, precum și Inspectoratului de Poliție.

Cei de la Inspectorat au confirmat evenimentul și spun că vor demara o anchetă în primele zile după reluarea cursurilor, astfel încât să poată discuta cu toate părțile implicate. Pe de altă parte, directoarea liceului neagă faptul că soțul ei l-ar fi agresat pe profesorul de sport și că ar fi cerut să încheie personal mediile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata