Scandal monstru în Piața Milea din Pitești! A intervenit Poliția!

0

Scandal monstru în zona zero a municipiului Pitești, în cursul zilei de ieri, în care au fost implicați un bărbat și o femeie. Din primele informații, se pare că cei doi s-au luat la ceartă în văzul lumii în Piața „Vasile Milea” și și-au adresat injurii și amenințări. Din fericire, prin zonă trecea o patrulă a Poliției Locale, care a aplanat conflictul. În urma zarvei create, cei doi au fost amendați cu câte 200 lei.

CITEȘTE ȘI: UN ŞOFER A MURIT DECAPITAT ȘI PASAGERUL DUS DE URGENȚĂ ÎN COMĂ LA SPITAL! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

„Marți, 05.12.2023, în jurul orelor 13:45, în zona centrală a municipiului Pitești, mai exact în Piața „Vasile Milea”, o patrulă a Poliției Locale din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente a surprins două persoane, un bărbat și o femeie, care se certau și se amenințau reciproc, deranjând în acest fel liniștea și ordinea publică, în zona respectivă. Persoanele au fost legitimate și s-a stabilit că locuiesc în Pitești – G. M. A., de 47 de ani, și O. V., de 43 de ani. Pentru fapta lor, au fost sancționați cu câte 200 de lei” potrivit PLP Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata