Scandal monstru în trafic! Bărbat reținut!

0

Două bărbați din Ștefănești au provocat un scandal monstru în traficul din Pitești în cursul zilei de ieri. Din primele informații, se pare că între cei doi exista un conflict mai vechi, i-ar când s-au întâlnit și-au împărțit amenințări și injurii.

La un moment dat unul dintre ei a plecat, iar celălalt, nemulțumit că cearta a rămas nerezolvată, i-a rupt ștergătorul și i-a avariat pavilionul autoturismului. Ulterior, păgubitul a depus plângere, iar bărbatul a fost identificat, dus la audieri și reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 22 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub surpavegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal referitor la săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare, conform art. 253 și 206 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Ștefănești.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 21 august a.c., pe fondul unei stări conflictuale anterioare, cel în cauză ar fi amenințat un alt bărbat din Ștefănești, în timp ce se aflau pe raza municipiului Pitești, și ar fi provocat avarii autoturismului persoanei vătămate, la nivelul pavilionului și al unui ștergător.

În ziua de 22 august, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, cel în cauză a fost condus la sediul Secției 1 Poliție Pitești în baza unui mandat de aducere.

După adminisrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie dispuse măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata