Scandal monstru în trafic! Șofer atacat de un bărbat și o femeie!

Scene halucinante au fost surprinse de participanții la și postate pe grupul Info Trafic Pitești în care un bărbat și o femeie au pornit un scandal la una dintre ieșirile din Pitești. În imagini se poate vedea cum cei doi s-au năpustit asupra unei mașini, iar bărbatul a lovit de mai multe ori portiera. De asemenea, acesta a încercat să deschidă ușa autoturismului pentru a intra peste șofer.

După aproximativ o săptămână de la conflict, bărbatul și femeia care au pornit scandalul au fost identificați de oamenii legii, iar în cursul zilei de ieri au fost aduși la audieri. După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 02 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 371 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Topoloveni și o femeie de 26 de ani, din Rătești.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 21 aprilie, cei în cauză ar fi avut un conflict în trafic cu un alt conducător auto.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că evenimentul a avut loc pe DN 65B, pe fondul unei depășiri pe acostamentul părții carosabile, împrejurare în care bărbatul de 34 de ani, din Topoloveni, căruia nu i s-a permis să depășească, a adresat injurii și amenințări cu acte de violență conducătorului autoturismului din fața sa, după care ar fi lovit cu pumnii atât autoturismul în cauză cât și pe conducătorul auto, în timp ce femeia de 26 de ani, din Rătești, ar fi aruncat cu un obiect și ar fi lovit autoturismul în cauză cu pumnii și picioarele.

În ziua de 02 mai, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, cele două persoane au fost conduse la sediul Secției 4 Poliție Pitești, unde, după administrarea probatoriului, au fost reținute, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.