Scandal monstru la Liceul Dima din Pitești! Elev săltat de polițiști!

0

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

CITEȘTE ȘI: REORGANIZARE TERITORIALĂ ÎN ARGEȘ. CE LOCALITĂȚI AR DISPĂREA?

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 04 octombrie a.c., un minor de 16 ani, în timp ce se afla în curtea unui liceu din Pitești, unde este elev, în urma unui conflict preexistent, ar fi lovit un alt elev, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică. Potrivit surselor noastre, evenimentul șocant a avut loc la Liceul „Dimitrie Dima” din cartierul Războieni.

Reamintim faptul că, la data de 12 octombrie a.c., după administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, acesta a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata