Scandal pe o stradă din Pitești! Șofer amenințat cu un cuțit de un băiat de 15 ani!

0

Scandal, înjurători și amenințări cu un cuțit pe o stradă din Pitești. Un șofer a fost înjurat și amenințat cu un cuțit, chiar de un puștan de 15 ani. Totul s-a petrecut când bărbatul aștepta la volanul mașinii, în coloană.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! A MURIT STRIVIT DE UN ZID! MOARTE CUMPLITĂ ÎN ARGEȘ!

„În ziua de 24 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, s-a stabilit că, în seara zilei de 17 aprilie a.c., în jurul orei 20:30, în urma unui conflict spontan generat de faptul că apelau la mila publicului, un bărbat de 52 de ani, împreună cu un minor de 15 ani, ar fi adresat injurii, cuvinte, expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență conducătorului unui autoturism care se afla într-o coloană de autovehicule. În aceleași împrejurări, minorul ar fi scos din buzunarul gecii un cuțit, pe care l-ar fi îndreptat amenințător către autovehiculul în care se afla persoana vătămată, iar ce doi ar fi lovit portiera stânga față a autovehiculului. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata