Scandal pentru curent electric la Rucăr!

Scandal pentru curent electric la Rucăr! Vreo 10 familii au rămas în beznă pentru că au de plată 50.000 de lei, la proprietarul unei societăți comerciale care îi ajuta să aibă curent electric în locuințe.

S-a ajuns în această situație deoarece aceștia locuiesc în zona Colonie și nu au acte de proprietate pe apartamentele respective, iar locuitorii, foşti angajaţi ai şantierului, sunt nevoiţi să consume energie electrică de la respectiva societate.

Aceştia, revoltaţi că li s-au tăiat curentul, îl acuză pe viceprimarul din Rucăr, Ion Pârnuţă, de rea credinţă.

Ion Pârnuţă, neagă cu vehemenţă toate acuzaţiile ce i se aduc şi susţine că, toţi cei care locuiesc în clădirile respective au datorii foarte mari faţă de societatea furnizoare de energie electrică.

Oamenii vor să meargă mai departe cu reclamaţiile la adresa viceprimarului, mai ales că, susţin ei, sunt cu plata la zi, şi cu toate acestea au rămas fără curent. Aceştia au respins din start acuzaţiile viceprimarului care a spus că se încălzesc de la consumatori electrici. Aceştia au sobe de teracotă pe material lemnos. Până la soluţionarea acestui caz, locuitorii din Colonie au de suferit, neavând curent electric, li se vor strica alimentele în frigidere şi vor sta în beznă.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.