Scandal și amenințări în ședința comisiei de Urbanism! Cine pune presiune și de ce?

0

Dezbateri tot mai tensionate au loc în fiecare lună în cadrul ședințelor pe comisii ale CTATU (Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism) deoarece membrii acesteia, consilieri locali, specialiști și reprezentanți ai primăriei Pitești nu vor să lase să treacă proiecte haotice de urbanism. Din informațiile pe care le avem, la ședința de ieri au fost respinse sau amânate toate proiectele de pe ordinea de zi, unele dintre ele încălcând flagrant normele în vigoare.

Au existat și surprize, astfel încât, acolo unde se aștepta ca propunerile să treacă cu tot cu „bube” doar pentru că vin din partea unor anume celebri arhitecți, au apărut conflictele. Conflicte care au pornit de la nemulțumiri, au continuat cu mesaje dure din partea privaților către angajații statului.

Șocant, în plină ședință, arhitecta șefă a Județului Argeș, Andreea Tache, participantă online la ședință a spus celor prezenți că a primit mesaje dure din partea unui celebru arhitect care susținea un proiect al unui dezvoltator imobiliar.

Citește și: Piteștiul va avea un nou arhitect-șef! Află cine ar putea fi!

Potrivit surselor noastre, există arhitecți privați cu ștate vechi care au rămas cu metehnele învățate pe vremea administrației Tudor Pendiuc și care nu înțeleg că haosul din modul de construire din Pitești este ceva de neacceptat pentru actuala administrație. Astfel, conflictele sunt tot mai aprige și vor continua până când se va înțelege că nu se mai poate condstrui oricum și oriunde.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata