Scandalagiul din trafic – găsit de polițiști! Precizările oficiale ale IPJ Argeș!

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au sesizat, din oficiu, în urma unei stări conflictuale, petrecute în ziua de 21 mai, în trafic, pe strada Stejarului din Pitești. În urma activităților specifice, desfășurate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, a fost identificată persoana vătămată, respectiv un bărbat de 21 de ani, care a formulat plângere prealabilă pentru lovire sau alte violențe.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale au identificat și agresorul, un bărbat de 33 de ani, din Pitești, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri, în baza unui mandat de aducere, pus în executare de polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 21 mai, în jurul orei 11.30, bărbatul de 33 de ani, în urma unui conflict în trafic, ar fi săvârșit acte de violență asupra bărbatului de 21 de ani, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Totodată, bărbatul ar fi oprit autoturismul și ar fi staționat, timp de câteva minute, pe strada Stejarului, pe timpul altercației, blocând circulația.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 25 mai, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

De asemenea, față de bărbat a fost luată măsura complementară a reținerii permisului de conducere, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

În cursul zilei de mâine, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.